This apartment is sold

Floris Versterstraat 15 HS AMSTERDAM

sold

Description

** You can find the English version of this text below the Dutch text **
Aan de Floris Versterstraat staat een mooi twee kamer appartement van 65 m². Het appartement heeft een zeer fijne indeling, door de eetkeuken aan de achterzijde en de ruime woonkamer aan de voorzijde. De Floris Versterstraat is een mooie -en rustige straat, nabij het Jacob Marisplein.

Net onder het Vondelpark en een paar minuten lopen van de vele winkels op de Overtoom, het Hoofddorpplein en de Zeilstraat. In de nabije omgeving populaire restaurants en cafés zoals; Café Oslo, Gent aan de Schinkel, Ter Brugge, de Vondeltuin.

Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de ring en de haltes van het openbaar vervoer zijn gelegen om de hoek.

Entree, hal en de woonkamer zijn gelegen aan de voorzijde van het appartement. In de woonkamer is een sfeervolle ‘allesbrander’. De ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en heeft toegang naar het terras dat gelegen is op het zuiden.

De keuken is voorzien van losse apparatuur waaronder een oven van het merk Zanussi.
De nette badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Ook vanuit de keuken is het terras middels twee deuren te bereiken.

Algemeen:
- Woonoppervlakte 63m2;
- Sierlijke allesbrander.

English Summary

The Floris Versterstraat is a nice two room apartment of 65m2.
The apartment has a very nice layout, the kitchen at the back side and the spacious living room at the front side. Floris Versterstraat is a lovely -and quiet street, near the Jacob Marisplein.

Nearby Vondelpark and a few minutes’ walk from the many shops on the Overtoom, Hoofddorpplein and Zeilstraat. Nearby of popular restaurants and cafés such as; Café Oslo, Gent aan de Schinkel, Ter Brugge en de Vondeltuin.

The apartment is easily accessible by car via the Amsterdamse ring and links to public transport are located around the corner of the Floris Versterstraat.

Entrance hall and the living room are located on the front of the apartment. The living room has a cozy 'burner'. The spacious bedroom is located at the rear of the apartment and gives access to the terrace which is located on the south

The kitchen is equipped with separate equipment including a furnace of the brand Zanussi. The bathroom has a shower, sink and toilet. The terrace is also accessible from the kitchen through two doors.

Overall:
- Surface area 63m2;
- Graceful burner.
Read full description
Floor space
63 m²
Volume
215 m³
Year of construction
1930
Rooms
2
Bedrooms
1

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1930

Surface Area and Volume

Usage area Living
63 m²
Building-related outside
11 m²
External storage space
6 m²
Gross volume
215 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Facilities
TV cable

Energy

Heating type
boiler

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
D
Index number
A17
Lot
4739
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
View all features