This apartment is sold

Lijnbaansgracht 213 II AMSTERDAM

sold

Description

**You find the English version of this text below the Dutch text**
Gezellig en mooi appartement, gelegen op eigen grond, om de hoek van de Prinsengracht, passeerdersgracht en tegenover Theater De Krakeling. Het appartment is gelegen op de tweede verdieping en heeft een separate berging op de zolderverdieping.

Indeling:
Entree, hal welke centraal is gelegen in het appartement. Woonkamer aan de voorzijde met uitzicht over het water. Aan de voorzijde van de woonkamer is een kleine erker gesitueerd met mooie authentieke glas in lood ramen. Aansluitend naast de woonkamer is een zijkamer welke nu gebruikt wordt als werkkamer. De geheel gerenoveerde badkamer is voorzien van toilet, douche en wastafel. Aan de achterzijde van het appartement bevind zich de slaapkamer en keuken. De slaapkamer is voorzien van openslaande deuren welke toegang geven tot het balkon. De woonkeuken heeft een originele American Kitchen met diverse Smeg inbouw apparatuur. In de keuken zijn twee deuren welke toegang geven tot het balkon. Het balkon is gelegen over de gehele breedte van het appartement. Op de zolderverdieping is een afsluitbare berging met opbergkast aanwezig.

Ligging:
De Lijnbaansgracht is een deels gedempte gracht in Amsterdam die zich langs de grens van het centrum buigt. Het appartement is gelegen aan de rand van de grachtengordel en nabij het Leidseplein met diverse horeca, winkels en uitgaansgelegenheden. Openbaar vervoer (tram en bus) zijn om de hoek van het appartement bereikbaar en er zijn diverse uitvalswegen.

Bijzonderheden:
gelegen op eigen grond;
actieve en professionele VVE;
servicekosten € 130,00 per maand;
afgesloten berging op de vierde etage.


Cozy and nice apartment located on own ground, at the corner of the Prinsengracht, Passeerdersgracht and opposite Theatre De Krakeling. The apartment is located on the second floor and has a separate storage room in the attic.

Layout:
Entrance, hall which is located central in the apartment. Livingroom in the front overlooking the water. In front of the living room is a small bay situated with stained glass windows. Then next to the living room is a side room which is now used as an office. The totally renovated bathroom has a toilet, shower and a sink. At the backside of the apartment you will find the bedroom and kitchen. The bedroom has opening-doors that gives you access to the balcony. The kitchen is an original American Kitchen with several Smeg appliances. Also the kitchen has two doors that gives you access to the balcony. The balcony is located over the entire width of the apartment. On the top floor is a lockable storage.

Located:
The Lijnbaansgracht is a partially muted canal in Amsterdam which bends along the center line. The apartment is located on the rank of the canal and near the Leidseplein, with several restaurants, cafes and shops. Public transport (tram and bus) are accessible around the corner from the apartment and there are several roads.

Particularities:
Located on own ground;
Active and professional VVE;
Service costs 130 euro per month;
Locked storage room on the fourth floor.
Read full description
Floor space
62 m²
Volume
205 m³
Year of construction
1940
Rooms
2
Bedrooms
1

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1940
Roof covering
gabled roof
Roof material
roof tiles

Surface Area and Volume

Usage area Living
62 m²
Building-related outside
7 m²
External storage space
9 m²
Gross volume
205 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Facilities
mechanical ventilation system

Energy

Heating type
boiler
Hot water
boiler

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
D
Index number
A17
Lot
4739
Location
Waterside, On a quiet road, In town or city centre, In a residential neighbourhood, By a waterway
View all features