This apartment is sold

Meerhuizenstraat 27 AMSTERDAM

sold

Description

**You find the English version of this text below the Dutch text**
Geheel gerenoveerd, ruim, licht en smaakvol afgewerkt 3-kamerappartement met tuin op het zuiden gelegen midden in de Rivierenbuurt van Amsterdam Zuid.

Dit moderne, comfortabele en goed ingedeelde appartement is in 2005/2006 geheel gerenoveerd, opnieuw ingedeeld en zeer compleet afgewerkt. Tijdens de renovatie is de keuken en badkamer verplaatst en vernieuwd. De woonkamer is doorgebroken en is er een extra slaapkamer gemaakt.

Indeling:
Entree, L-vormige gang, ruime hal met vaste kast voor de wasmachine en droger. Een kleine slaapkamer aan de voorzijde en ruime slaapkamer aan de achterzijde. Een moderne badkamer met Belgische hardstenen tegels, voorzien van een wastafel, ligbad, inloopdouche en toilet. Een zeer royale woonkamer met eikenhouten vloer en hoge plafonds van ca. 2,90 meter. Aan de achterzijde van de woonkamer is de moderne open keuken opgesteld met diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, 5 pits gascomfort en oven. Via de openslaande deuren in de woonkeuken is de heerlijke tuin op het zuiden bereikbaar. De tuin is voorzien van een stenen schuur.

Het appartement is gelegen in een rustig en vriendelijk straatje achter de Rijnstraat en de Vrijheidslaan aan de rand van De Pijp. Op loopafstand liggen de winkels en horecagelegenheden van de gezellige Rijnstraat en Van Woustraat, evenals het water van de Amstelkade en de Amstel. Het appartement is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer en is gelegen vlakbij het Amstelstation en Station Rai. Tevens is de Ring A-10 binnen 5 minuten aan te rijden.

Bijzonderheden:
Ruim 3-kamerappartement met tuin op het zuiden;
Servicekosten VVE € 120,00 per maand;
Erfpachtcanon € 347,00 per jaar (fiscaal aftrekbaar).


Completely renovated, spacious, light and tasteful finished 3-room apartment with a south facing garden in the middle of the Rivierenbuurt of Amsterdam-South.

This modern, comfortable, well-laid out apartment is completely renovated in 2005/2006, and setup with a new layout. During the renovation, the bathroom and kitchen have been moved to a different section in the apartment. A wall in the living room has been removed and because of this an extra bedroom has been created.

Lay out:
Entrance, L-shaped hall, spacious hallway with building-in closet for the washing machine and dryer.
There is a small bedroom at the front side of the apartment and the master bedroom at the back of the apartment. The bathroom is modern with Belgium hard stone tiles, including a sink, bath, walk in shower and toilet. The spacious living room with an oak floor and high ceilings (2,90 m high). In the backside of the living room is a modern kitchen with several build in appliances like, dishwasher, 5-burner gas stove and oven. Trough the opening doors in the kitchen you walk into the lovely south faced garden. In the garden is a brick shed.

The apartment is in a quiet and friendly street behind the Rijnstraat and Vrijheidslaan at the edge of ‘’de Pijp’’. On walking distance are shops, restaurants and bars at the cozy Rijnstraat and Van Woustraat, as well as the canal of the Amstelkade and the Amstel. The apartment is perfectly reachable with public transport and is located close to the Amstelstation and station RAI. Also the highway A-10 is reachable within 5 minutes.

Particularities:
Spacious 3-room apartment with south facing garden;
Community of owners, monthly payment 120 euro;
Ground lease 347,00 euro per year (tax deductible).
Read full description
Floor space
76 m²
Volume
298 m³
Year of construction
1922
Rooms
3
Bedrooms
2

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1922
Roof covering
flat roof
Roof material
bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
76 m²
External storage space
5 m²
Gross volume
298 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Facilities
roller blinds

Energy

Energy rating
Klasse D
Heating type
boiler
Hot water
boiler

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
D
Index number
A17
Lot
4739
Location
On a quiet road, In town or city centre, In a residential neighbourhood
View all features