This apartment is sold

Van Heuven Goedhartlaan 81 Amstelveen

sold

Description

Fantastisch APPARTEMENT met panoramisch uitzicht over het park en centrum van Amstelveen. Het appartment meet maar liefst ca. 174 m², gelegen op de 10e etage, een ruim balkon (ca. 32 m2) op het zuiden en met twee PARKEERPLAATSEN in de onderliggende parkeergarage. Gesitueerd in het centrum van Amstelveen. Het appartement maakt deel uit van het luxe appartementencomplex The City Garden, dat ontworpen is volgens de eeuwenoude Feng Shui-theorie. Het hart van het gebouw wordt gesierd door de onder architectuur aangelegde binnentuin.

Bouwjaar 2018, oplevering 1e kwartaal 2019.

Indeling:
Via de luxe gemeenschappelijke entree voor de appartementen in gebouw D betreedt u het appartementencomplex. De entree heeft twee liften, een trappenhuis, de postbussen en toegang middels videofoon. De parkeerplaatsen bevinden zich in de afgesloten parkeerkelder welke enkel door bewoners toegankelijk is met een op afstand bedienbare toegangsdeur. Op de begane grond bevindt zich de (fietsen-)berging.

Tiende etage:
Ruime entree welke toegang biedt tot alle vertrekken. Een ruime hal, de 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers (1 met voorzieningen voor een ligbad en een aparte douche en 2e toilet en de 2e badkamer is geschikt voor het plaatsen van een douche en wastafel. In de hal is een aparte inbouwruimte gecreëerd die als garderobe gebruikt kan worden.

De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer voorzien van aansluitingen voor ligbad, toilet, douche en eventueel een ruime wastafel. De tweede, derde en vierde slaapkamer hebben allen een goede maatvoering en delen de tweede badkamer voorzien van aansluitingen voor douche en wastafel. Separaat is er een ruimte met aansluiting ten behoeve van het gastentoilet met fontein. Naast de berging in de kelder is er nog een bergruimte in het appartement. Deze bergruimte is voorzien van wasmachine-/drogeraansluiting en mechanische ventilatie.
Aan het einde van de hal bereikt u de royale woonkamer welke overgaat in de keuken. De keuken is voorzien van de aansluitingen voor een kookeiland en diverse apparatuur. Vanuit de woonkamer is het balkon op het zuiden te bereiken, hier kan men desgewenst de hele dag genieten van het uitzicht en de zon. De keuken, badkamers en het toilet worden casco opgeleverd en zijn door de koper naar eigen inzicht in te richten.

Bijzonderheden:
• Geheel voorzien van vloerverwarming;
• Verwarming en warm water door stadsverwarming;
• Indicatie servicekosten ca. € 285,- per maand;
• Twee parkeerplaatsen en berging in de onder het gebouw gelegen kelder;
• Kosten Koper.
Read full description
Floor space
174 m²
Volume
522 m³
Year of construction
2019
Rooms
5
Bedrooms
4

Transfer

Service costs
€   285 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
New development
Year of construction
2019

Surface Area and Volume

Usage area Living
174 m²
Gross volume
522 m³

Layout

Total number of rooms
5
Number of bedrooms
4

Energy

insulation
fully insulated
Heating type
district heating, full under-floor heating
Hot water
central facility

Land registry details

Municipality
Amstelveen
Section
H
Lot
7972
Ownership structure
Full ownership
Location
In town or city centre

Garage

Type of garage
Underground car park
Capacity
2
View all features