This apartment is Purchased

Baetostraat 11 - 3 Amsterdam

Purchased

Description

Fantastisch licht en sfeervol 3-kamerappartment van ruim 52m2 gelegen op de vierde verdieping.

Dit appartement met twee balkons is in 2014 voorzien van een geheel nieuwe keuken met hoogwaardige inbouw apparatuur en een nieuwe badkamer in 2016 met regen douche.

Dit heerlijk lichte en charmante 3-kamerappartement is gelegen op de vierde verdieping. Het appartement heeft nog alle originele details, zoals glas en loodramen, en is voorzien van dubbele beglazing. Het heeft twee balkons, voor de ochtend- en avondzon, en een aparte berging op de begane grond. Het appartement is geschikt voor starters en jonge gezinnen.

Indeling
Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Hier bevinden zich de bergingen van de appartementen. Entree van de woning op de vierde woonlaag.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning met de open keuken, De moderne keuken is geplaatst in 2014 geplaatst met hoogwaardige inbouwapparatuur van Bauknecht en een Quooker . De woonkamer en de keuken en geven direct toegang tot het zonnige balkon op het westen.

Aan de achterzijde van de woonkamer van de woning bevinden zich de beide slaapkamers, De masterbedroom geeft ook toegang tot de ruimte die nu dienst doet als inloopkast, tevens is hier ruimte voor de wasmachine en droger. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning bevinden zich balkons. Openslaande deuren geven via beide kamers toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning.

De badkamer bevindt in het midden van de woning, ook deze is geheel vernieuwd in 2016 met een smaakvolle grijze tegel en regendouche. De badkamer is voorzien van een WC en heerlijke regendouche.

Door de gehele woning ligt een houten vloer. Door het aantal kamers is deze woning ook geschikt voor dubbele bewoning of een jong gezin.

De buurt
Deze gezellige wijk is de laatste jaren volop in ontwikkeling. Veel starters vinden hun plek in Bos en Lommer. Het appartement ligt op een centrale locatie. Op loopafstand van diverse winkels aan de Bos en Lommerweg en het Bos en Lommerplein. Onder meer Bagel & Beans, een biologische supermarkt, bakker BRRood en de nieuwe Nieuwe Boekhandel. Maar ook een Turkse groentenzaak, Marokkaanse bakker en Albert Heijn. In de directe omgeving zijn er tal van leuke restaurants, koffietentjes en cafés. Het appartement ligt op loopafstand van het Erasmuspark en het Westerpark.

Bereikbaarheid
De Baetostraat is goed te bereiken, zowel met auto (nabij de A10) maar ook via openbaar vervoer. Meerdere tram- en busverbindingen bevinden zich op loopafstand en station Sloterdijk is nabij. In de Baetostraat is voldoende parkeergelegenheid en een parkeervergunning is vrijwel direct verkrijgbaar.
Op vijf minuten fietsen ligt het Westerpark en binnen vijftien minuten fietsen bent u in het centrum.

Het appartement
Het appartement is onderdeel van een complex dat professioneel beheerd wordt. Hierdoor is het complex en de woning goed onderhouden.

Bijzonderheden
• Bouwjaar circa 1940
• Appartementsrecht
• Actieve, gezonde VvE met professioneel beheer
• Servicekosten bedragen € 105.- p/m
• Twee balkons voor de ochtend- en avondzon
• Geheel voorzien van dubbel glas
• Aparte grote berging op de begane grond (10 m2)
• Glas-in-lood-deuren
• Zowel de badkamer als keuken zijn geheel vernieuwd in 2015
• Parkeervergunning vrijwel direct verkrijgbaar
• Afgekochte erfpacht tot 31-7-2064
Read full description
Floor space
52 m²
Volume
172 m³
Year of construction
1940
Rooms
3
Bedrooms
2

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1940
Under construction
No

Details

Facilities
Air-conditioning, TV cable
Location
In a residential neighbourhood
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No
Roof covering
Flat roof
Roof material
Bituminous roofing

Surface Area and Volume

Floor space
52 m²
Surface area other functions
10 m²
Volume
172 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
4

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Double glazing
Heating type
Gas heater
Hot water installation
Water heater (hired), Electric boiler (hired)

Storage space

Number
1
View all features