This apartment is Purchased

Bos en Lommerplein 104 Amsterdam

Purchased

Description

Beschrijving
Goed onderhouden gezins-appartement van ca. 146 m2 met 3 ruime slaapkamers en een heerlijke loggia .Dit hoek-appartement is gelegen op een levendige locatie, heeft een berging in de onderbouw en de mogelijkheid voor het huren van een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Indeling:
Entree; lift naar de vierde verdieping; Hal welke slechts gedeeld wordt met een ander appartement en waar de meterkast zich bevindt; Entree naar het appartement; Hal met toegang tot 3 slaapkamers, de zitkamer, de badkamer en het separate toilet. De zitkamer is een doorzonkamer welke mede door de hoekligging erg veel ramen heeft en derhalve erg licht is. De zitkamer heeft toegang tot de loggia; In de zitkamer is de open keuken met "bar" en diverse inbouwapparatuur; Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers, aan de voorzijde is de ruime "masterbedroom" met toegang tot de loggia; De badkamer heeft een bad (met bubbels) en een dubbele wastafel; Verder is er nog een separaat toilet met fonteintje, een wasmachinekast, een berging in het appartement en in de onderbouw.

Bijzonderheden:
Isolerende beglazing
Zeer goed geïsoleerd (B-label)
Parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage te huur
Zonnig loggia (West)
Afgesloten gezamenlijke binnentuin
Separate berging in de onderbouw
Afgekochte erfpacht 2002
Bouwjaar 2004

Ligging:
Het appartement is gelegen in West nabij de ringweg, het marktplein, ruim aanbod winkels (zowel de grote supermarkten als de kleine middenstand), parken nabij (Erasmuspark, Rembrandtpark, Westerpark). Ook de Sloterplas en vele sportaccommodaties zijn dichtbij. Goede openbaar vervoer verbindingen zowel de stad in als uit.

Vereniging van Eigenaren:
Professioneel beheerd door De Huishouding.
Er is een meer-jaren-onderhouds-plan en een huishoudelijk reglement..
De servicekosten bedragen € 237,24,- per maand.

Verhuur:
Verhuur voor korte periode (short stay) is verboden. Langdurige verhuur is toegestaan mits huurders zich houden aan het huishoudelijk reglement.

Parkeren:
Een privé parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage is te huur. Ook is parkeren mogelijk op de openbare weg.

Erfpacht:
Het betreft tot 1 november 2052 afgekochte erfpacht.

Aantal m2:
Conform de NEN-meting is het gebruiksoppervlak 146 m2 en de gebouw gebonden buitenruimte 11m2 (loggia).

Vraagprijs: € 595.000,- k.k.

Object:
de woning gelegen op de derde woonlaag (niveau plus vier), met berging op de parkeer- en winkellaag (niveau 0), éénhonderd veertig vierkante meter (140 m²) gebruiksoppervlakte, plaatselijk bekend te 1055 EK Amsterdam, Bos en Lommerplein 104, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie N complex aanduiding 538-A, indexnummer 604, uitmakende het éénhonderd veertig/negenduizend tweehonderd achttiende (140/9.218de) aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van zesennegentig woningen op niveau plus twee tot en met niveau plus vijf, met bergingen op niveau nul en niveau plus één, de liftschachten met liften op niveau min één tot en met plus negen en trappenhuizen op niveau nul tot en met niveau plus
acht en verder toebehoren, gelegen aan het Gulden Winckelplantsoen en het Bos en Lommerplein te Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie N complexaanduiding 538-A, appartementsindex 3, uitmakende het vijfentwintig/vijfentachtigste (25/85ste) aandeel in de gemeenschap, bestaande uit de percelen grond gelegen aan en nabij het Gulden Winckelplantsoen, de Bos en Lommerweg en de Leeuwendalersweg te Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie N nummers 445, 525, 526, 528, 529, 530, 531 en 534 (onder meer ontstaan uit de vervallen kadastrale percelen gemeente Sloten, sectie N nummers 426 gedeeltelijk 428 gedeeltelijk en 475 gedeeltelijk), respectievelijk groot vier are
vijfendertig centiare, éénendertig are éénennegentig centiare, één are, twintig are vijfentwintig centiare, vierentachtig are vijftig centiare, één are vijfenzeventig centiare, tien are vijfendertig centiare en dertien are vijf centiare.
Read full description
Floor space
146 m²
Volume
503 m³
Year of construction
2000

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
2000
Under construction
No

Details

Facilities
TV cable, Mechanical ventilation system
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No
Roof covering
Flat roof
Roof material
Bituminous roofing

Surface Area and Volume

Floor space
146 m²
Volume
503 m³

Layout

Number of floors
1

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Fully insulated
Heating type
Boiler
Hot water installation
Boiler
Boiler gas/oil
gas

Parking

Facility
Parking permits, Parking garage

Storage space

Surface area
5 m²
View all features