This apartment is Purchased

Eerste Jan van der Heijdenstraat 99 III Amsterdam

Purchased

Description

Zeer hoogwaardig verbouwd 3-kamer appartement van ca. 51 m2 (bruto 57 m2) met royaal terras van ca. 10 m2 gelegen op derde verdieping.

INDELING: Begane grond: Gemeenschappelijk entree,

Derde verdieping: eigen entree/hal, ruime woonkamer aan achterzijde met luxe open keuken v.v. inbouwapparatuur. Dubbele openslaande deuren naar ruim balkon. Apart toilet, luxe badkamer v.v. inloopdouche, luxe wastafelmeubel met dubbele wastafel en handdoekradiator. Aan de voorzijde toegang naar een tweetal slaapkamers en aparte was/droogmachine aansluiting. In het gehele appartement ligt een fraaie houten vloer.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID: De woning is gelegen in stadsdeel De Pijp tussen het Sarphatipark en de Ruysdaelkade. De Pijp is de gezelligste buurt in Amsterdam waar jong en oud hun weg in het dagelijkse leven vinden. Met een zeer gevarieerd aanbod aan leuke restaurants, hippe koffietentjes, gezellige barretjes en vele winkels. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Ceintuurbaan en de Van Woustraat. Vanuit de woning bent u zo bij de Amstel waar op loopafstand Carre, de Hermitage en de Ysbreecker zitten. Aan de andere zijde bent u op loopafstand het Rijksmuseum en Concertgebouw. Ook op de bekendste markt van Nederland, de Albert Cuypmarkt bent u zo. Deze wordt gehouden van maandag tot en met zaterdag (behalve feestdagen) en viermaal per jaar op een zondag in de Albert Cuypstraat. Op fietsafstand is het Marie Heinekenplein, de Frans Halsstraat en het Gerard Douplein gelegen. De Utrechtsestraat met leuke winkeltjes en koffietentjes is tevens om de hoek. Mede door het nabij gelegen Sarphatipark, heerst in de directe omgeving van de woning evenwel alle rust. De komst van de Noord-/Zuid lijn maakt de ligging van de woning nog aantrekkelijker. Tevens bevindt het openbaar vervoer zich op steenworpafstand, met verschillende bus- en tramlijnen. Ook bent u met vijf minuten rijden op de snelweg A1, A2 en de Ring A10.

EIGENDOM VAN DE GROND: Het gebouw is gelegen op EIGEN grond.

VERENIGING VAN EIGENAREN: De Vereniging van Eigenaren "Eerste Jan van der Heijdenstraat 99-101-103-103a" bestaat uit 5 leden. De VVE wordt professioneel geadministreerd. Maandelijkse servicekosten voor dit appartement bedragen ca. € 97,-per maand.

BIJZONDERHEDEN:
- EIGEN GROND
- Luxe turn-key oplevering, dus inpakken en verhuizen!
- Gezonde en actieve VVE.
- Oplevering in overleg
Read full description
Floor space
51 m²
Volume
161 m³
Year of construction
1971-1980
Rooms
3
Bedrooms
2

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1971-1980
Under construction
No

Details

Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
51 m²
Volume
161 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
1
View all features