This apartment is Purchased

Entrepothof 57 Amsterdam

Purchased

Description

Licht en ruim 3-kamerappartement (83m2) op de tweede verdieping met balkon, externe berging en 2 ruime slaapkamers.
De woning is rustig maar toch centraal gelegen in het Oostelijk Havengebied aan het groen in een goed onderhouden complex met lift.

Indeling:
Begane grond: Centrale entree met lift, trappenhuis en bergingen.
2e verdieping: Ruime entree, hal met garderobe en toegang tot alle vertrekken. Lichte woonkamer met veel ramen en moderne open keuken met zithoek. Schuifpui met toegang naar het zonnige balkon (Westen) van ca.5m². Twee ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche/ligbad, wastafelmeubel, er is een apart toilet met fonteintje. In de berging zit de aansluiting voor de wasmachine.

Tenslotte beschikt dit appartement over een eigen berging in de onderbouw en is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Een parkeervergunning is per direct verkrijgbaar volgens de website van de gemeente Amsterfdam, informeer naar de mogelijkheden.

In het kort:
-Bouwjaar 1991
-Lift
-Externe berging
-2 ruime slaapkamers
-Erfpachtcanon afgekocht tot 01-07-2039
-Balkon op het westen van ca.5m2
-Actieve VVE
-Servicekosten: € 152,68
-Oplevering in overleg

Ligging en omgeving:
De woning is onderdeel van de onder architectuur (Atelier Pro) gebouwde buurt Entrepot-west rond de voormalige Entrepothaven.
Entrepot-west is gelegen aan de rand van het Oostelijk Havengebied nabij KNSM- en Java-eiland. Maar ook naast de hippe Indische Buurt en binnen 5 minuten fietsen van Javastraat, Dappermarkt, Artis en winkelgebied ‘Brazilië’.
Op loopafstand zijn de biologische markt aan de van Eesterenlaan (elke woensdag) en mooie en veel leuke horecagelegenheden, zoals The Harbour Club, Gare de L’est, Pompstation, Lloyd Hotel,Panama en Strand Roest).
Binnen 10 minuten fietsen bent u op Centraal Station en het centrum. Daarnaast zijn er uitstekende verbindingen met openbaar vervoer (diverse trams en bussen) en rijdt u via de Piet Heijntunnel binnen vijf minuten naar de Ring.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.
Read full description
Floor space
83 m²
Volume
255 m³
Year of construction
1991
Rooms
3
Bedrooms
2

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1991
Under construction
No

Details

Facilities
Elevator, Mechanical ventilation system, TV cable
Location
On a quiet road, Unobstructed views
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No
Roof covering
Flat roof
Roof material
Slate, Bituminous roofing

Surface Area and Volume

Floor space
83 m²
Volume
255 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
6

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Roof insulation, Double glazing
Heating type
Boiler
Hot water installation
Boiler
Boiler year of construction
2005
Boiler type
Intergas Kompakt HR
Boiler gas/oil
gas
Boiler ownership
Freehold property

Storage space

Number
1
Surface area
4 m²
View all features