This apartment is Purchased

Fritz Conijnstraat 22 hs Amsterdam

Purchased

Description

Wonen
De woonkamer biedt de mogelijkheid om een gezellige zithoek te plaatsen waar je met een groot gezelschap bij elkaar kan zitten. De wanden zijn netjes afgewerkt en er ligt een fraaie laminaatvloer.

Koken
Vanuit de entree kom je in de dichte keuken. Door het plaatsen van een werkblad aan weerszijde van de ruimte is er veel werkruimte ontstaan. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, vriezer en een magnetron/oven. Daarnaast is er veel kastruimte. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon.

Slapen
In totaal zijn er 2 slaapkamers gerealiseerd in dit appartement. Op dit moment is de eerste kamer in gebruik als eetkamer. Je hebt de mogelijkheid om deze kamer naar eigen wens in te richten. Aan de achterzijde van het appartement is nu de slaapkamer gelegen. Deze heeft fijne afmetingen waardoor er gemakkelijk een tweepersoonsbed met kastenwand geplaatst kan worden.

Baden
De badkamer is voorzien van heerlijke inloopdouche en wastafelmeubel. Tevens tref je hier de aansluiting voor de wasmachine. De badkamer is volledig betegeld in neutrale kleurstelling en is goed onderhouden.

Locatie
Het appartementencomplex is gelegen op fietsafstand van NS station Amsterdam-Sloterdijk en heeft daarnaast een gunstige ten opzichte van Ring-Amsterdam en Haarlemmerweg. In de nabije omgeving tref je plein '40-'45 aan en daarnaast het gezellige Bos en Lommerplein waar verschillende horecagelegenheden zijn te vinden. Een ideaal avondje uit. Verder zijn er verschillende scholen en parken in de omgeving van het huis.
Read full description
Floor space
91 m²
Volume
270 m³
Year of construction
1955
Rooms
5
Bedrooms
4

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Ground-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1955
Under construction
No

Details

Location
In town or city centre
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No
Roof covering
Gabled roof
Roof material
Roof tiles

Surface Area and Volume

Floor space
91 m²
Volume
270 m³

Layout

Number of rooms
5
Number of bedrooms
4
Number of floors
1
View all features