This apartment is purchased

Gerrit van der Veenstraat 50 - 1 Amsterdam

purchased

Description

Dit riante 5-kamer appartement van circa 139m2 om de hoek van de Beethovenstraat met tal van winkels in de populaire Apollobuurt. De woning, op de eerste verdieping, heeft 4 ruime slaapkamers, woon- en eetkamer, keuken, badkamer, een balkon en zelfs een ruime kelder.

Indeling
Via uw eigen voordeur bereikt u de woning op de eerste verdieping. De woonkamer van circa 44m2 is via twee deuren te bereiken, aan de voorzijde komt veel licht binnen door de 3 grote ramen en aan de achterzijde zijn er openslaande deuren naar het balkon. De keuken bevindt zich ook aan de achterzijde van de woning en is voorzien van alle gemakken met divers inbouwapparatuur zoals een stoom/combi oven, inductie kookplaat, ijskast met vriezer en een Quooker. Ook de keuken heeft een deur naar het balkon.De hal leidt naar de 4 slaapkamers en badkamer.

De eerste slaapkamer ligt naast de keuken en aan het balkon. De ruime master-bedroom van circa 21m2 heeft dubbele openslaande deuren naar het balkon en grote kledingkasten. Tegenover deze twee slaapkamers zijn in de gang twee ingebouwde kasten met een garderobe en een opbergruimte. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich de andere twee slaapkamers. Aan het einde van de gang zit de badkamer met een breed wastafelmeubel met twee kranen en een inloop regendouche. Het toilet is een separate ruimte. De gehele woning is voorzien van een mooie eikenhouten parket vloer.

Omgeving en bereikbaarheid
Het appartement is gelegen in een van de meest populaire buurten van Amsterdam, de Apollobuurt. In deze buurt is van alles te beleven. Allereerst zijn er zat leuke restaurants, barretjes/café's, denk aan Le Pain Quotidien, Starbucks en de Harbour Club op loopafstand. Divers aanbod aan winkels in de Beethovenstraat zoals boekenwinkel Van Rossum, wijnhandel De Logie en bekende ketens zoals Rituals, Douglas, Huize van Wely, Marqt en de Albert Heijn, welke ook ’s-avonds lang open dus voor de dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver.

Er stoppen verschillende bussen en trams in de Beethovenstraat (tram 5, tram 24 en bus 65). Met het openbaar vervoer bent u binnen 3 minuten op het station van Amsterdam Zuid. En met 5 minuten fietsen staat u midden in het centrum van Amsterdam. Ook is de woning gemakkelijk te bereiken met de auto en parkeren in de straat is meestal geen probleem omdat dit deel van de Gerrit Van der Veenstraat een-richtingsverkeer is.

Bijzonderheden
- 138,40 NEN gemeten (excl. kelder);
- Gelegen op loopafstand van de Beethovenstraat, in de populaire Apollobuurt;
- 4 slaapkamers circa 21m2, 12m2, 8m2, 7m2;
- Balkon circa 13m2;
- Kelder circa 23m2;
- Erfpacht afgekocht tot 2053; Optie tot permanente afkoop met korting;
- Maandelijkse VVE kosten €158,00;
- Oplevering in overleg;
- De koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam;
Read full description
Floor space
139 m²
Volume
527 m³
Year of construction
1906-1930
Rooms
5
Bedrooms
4

Transfer

Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1906-1930

Surface Area and Volume

Usage area Living
139 m²
Other indoor space
25 m²
Building-related outside
12 m²
Gross volume
527 m³

Layout

Total number of rooms
5
Number of bedrooms
4

Energy

Location
In town or city centre
View all features