This apartment is Purchased

Granidastraat 76 hs Amsterdam

Purchased

Description

Heerlijk ruim en licht appartement gelegen in hip & happening Amsterdam Bos en Lommer. Deze bijzonder sfeervolle woning van ca. 42m2 heeft een zonnig balkon op het oosten waar u de hele ochtend kunt genieten van de zon. De woning ligt op de eerste, tevens onderste woonverdieping (geen onderburen buren) en is in 2017 volledig gerenoveerd. De woning heeft één ruime slaapkamer en lang afgekochte erfpacht (30-09-2052). Op de begane grond bevindt zich nog een ruime berging.

Indeling
Eerste woonlaag: een trap in de zeer nette portiek leidt tot de entree van de knusse woning. De woning is voorzien van dubbel glas en centrale verwarming. De hal geeft toegang tot alle vertrekken van de woning, met uitzondering van de badkamer. De ruime woonkamer heeft grote ramen die voor veel licht zorgen. De originele, marmeren schouw geeft de ruimte karakter, evenals de lijsten over de breedte van de muren. De kunststof kozijnen zijn eenvoudig in onderhoud en de kantelramen (dubbel glas) zijn gemakkelijk te bedienen en schoon te houden. Via de hal, waar de toegang tot het aparte toilet zich bevindt (vernieuwd in 2017), kom je uit bij de ruime slaapkamer; een prettige en tevens lichte ruimte. Vanuit de slaapkamer heb je direct toegang tot het balkon, op het oosten gelegen. Tevens is hier de toegang tot de vernieuwde (2017) badkamer, met originele stenen vloer. De badkamer heeft een wastafel en een douche. De moderne keuken uit 2017 is licht en heeft tevens de aansluiting voor de wasmachine. De keuken biedt directe toegang tot het balkon. Het ruime balkon – in 2015 zijn alle balkons van het complex gerenoveerd - beslaat de gehele breedte van het appartement en ligt aan de afgesloten binnentuin, waardoor de woning verbonden is met rust en groen. Onder de woning bevindt zich een zeer ruime berging.

Omgeving & bereikbaarheid
In de directe omgeving zijn tal van leuke cafés en restaurants op en nabij het Mercatorplein zoals Frits, Café Zurich, restaurant Edel en restaurant Moer. Ook kunt u dichtbij genieten van een lekker drankje op het terras van restaurant Van de Buurt, een smakelijke lunch bij cafe Het Wilde Westen of een heerlijk diner in restaurant La Casa di Michael. Het Rembrandtpark en het Erasmuspark liggen op nog geen 5 minuten fietsen. Uw dagelijkse boodschappen doet u om de hoek op het Bos en Lommerplantsoen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is uitstekend! Binnen 3 minuten bent u met de auto op de Ring A10. Station Lelylaan en Sloterdijk zijn dichtbij en diverse OV lijnen brengen u overal (station Zuid WTC, Centraal Station via Leidseplein of Jordaan). Met de fiets bent u binnen 10 minuten bij de Hallen, het Westerpark, het Hoofddorpplein of de Amstelveenseweg en binnen 15 minuten bij het Concertgebouw, het Leidseplein of de Jordaan.

Vereniging van eigenaars (V.v.E.) 9904 - Granidastraat 46/80
De V.v.E. is gezond, actief en wordt professioneel beheerd door Pro VvE Beheer. De servicekosten bedragen € 75,- per maand. De administrateur zorgt onder andere voor het financieel en administratief beheer, bestuurlijke en technische ondersteuning.

Splitsing en erfpacht;
Het gebouw is in 2003 gesplitst in 72 appartementsrechten (woningen) onder de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 2000 (Gemeente Amsterdam) en de canon is vooruitbetaald tot en met 30-09-2052. Daar heeft u lang geen omkijken meer naar.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van ca. 42 m2 (NEN2580 gemeten);
- Woning is gerenoveerd in 2017;
- Energielabel D;
- Berging in onderbouw;
- Balkon op het oosten, over de gehele breedte van de woning (ochtendzon);
- De woning is voorzien van dubbele beglazing;
- Intergas HR CV ketel uit 2008;
- Maandelijkse servicekosten € 75,-;
- Afgekochte erfpacht t/m 30-09-2052;
- Bouwjaar 1941;
- Oplevering in overleg;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
- Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.
Read full description
Floor space
42 m²
Volume
140 m³
Year of construction
1941
Rooms
2
Bedrooms
1

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Ground-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1941
Under construction
No

Details

Location
In a residential neighbourhood, On a quiet road
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
42 m²
Surface area other functions
1 m²
Volume
140 m³

Layout

Number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of floors
1

Insulation and heating Insulation and heating

Heating type
Boiler
Hot water installation
Boiler
Boiler year of construction
2008
Boiler gas/oil
gas
Boiler ownership
Freehold property

Parking

Facility
Parking permits, Paid parking

Storage space

Surface area
7 m²
View all features