This apartment is Purchased

Huidekoperstraat 17 B Amsterdam

Purchased

Description

Hoogwaardig gelijkvloers 3-kamer appartement van 94 m2 gelegen in de populaire Frederikspleinbuurt nabij de Utrechtsestraat, Prinsengracht, het geliefde Amstelveld en het Frederiksplein.

Deze luxe afgewerkte woning is onderdeel van een in 2014 gerealiseerd nieuwbouwproject, genaamd 'Huidekoperstraat 13-17' en is voorzien van twee ruim bemeten slaapkamers, entree op de begane grond, een achtergelegen dakterras en een luxe uitgevoerde badkamer en keuken.

Vanzelfsprekend is de woning gelegen op eigen grond. De WOZ waarde bedraagt EUR. 771.000,- (peildatum: 01-01-2019).

OMGEVING:
De woning bevindt zich in de Huidekoperstraat, een zijstraat van de Falckstraat en de Weteringschans. Een rustig en stijlvol gedeelte van het centrum, gelegen tussen de Prinsengracht en de Nicolaas Witsenkade, in de directe nabijheid van het mooie Frederiksplein. Hier geniet u van de rust en charme van een klassieke Amsterdamse buurt en middels zijn uitvalswegen toch uitstekend bereikbaar.

Alle dagelijkse boodschappen kunt vinden bij de Albert Heijn, gelegen aan het Frederiksplein of de Stadhouderskade. De gezellige Utrechtsestraat met veel specialiteiten winkels is op loopafstand gelegen en ook de Albert Cuypmarkt is dichtbij. In de buurt vindt u diverse heerlijke koffiebarretjes, broodjeszaken, hotels en restaurants.

Voor plezier en ontspanning kunt u terecht in het nabijgelegen Koninklijk theater Carré, het Muziektheater aan de Amstel en het Amstelveld.
Op loopafstand ligt het Museumplein met het Rijks, Van Gogh en het Stedelijk Museum. De connecties met het openbaar vervoer zijn uitstekend. Direct om de hoek zijn de tramlijnen 1, 4, 7 en 19 en metro 52 (Noord-Zuidlijn) beschikbaar.

INDELING:
Op de begane grond treft u de entree van de woning. Hier bevindt zich tevens de berging en trap naar de centraal gesitueerde hal van het appartement.

De woonkamer met aangrenzende keuken is gelegen over de gehele diepte van de woning en beschikt aan de achterzijde over een luxe Bulthaup keuken met alle denkbare inbouwapparatuur van de merken Miele, Siemens en Atag. Door middel van de raampartijen aan beide zijden beschikt de woonkamer over een zeer fijne hoeveelheid daglicht, welke bijdraagt aan de prettige sfeer van de woning.

De slaapvertrekken zijn gelegen aan de voor- en achterzijde van de woning, waarbij het achterste slaapvertrek evenals de keuken toegang geeft tot het heerlijke dakterras. Deze beschikt over een oppervlakte van ca. 14 m2 en een ligging op het Oosten.

Vanuit de centraal gesitueerde hal bereikt u het separate toilet en de luxe badkamer, welke is voorzien van een ligbad, wastafelmeubel en riante inloopdouche (merk kranen: Hansgrohe).

Kortom, een volledig geïsoleerde en kwalitatief zeer hoogwaardig afgewerkte woning in één van de meest populaire buurten van Amsterdam, voorzien van alle denkbare gemakken!

PARKEREN:
Vergunningsgebied: Centrum 3. Momenteel is er een wachtlijst van 4 maanden (bron: gemeente Amsterdam d.d. april 2020).

EIGENDOMSSITUATIE:
Deze woning is gelegen op eigen grond. Er is dus geen sprake van erfpacht!

VERENIGING VAN EIGENAARS:
De "Vereniging van Eigenaars - Huidekoperstraat 13-17 te Amsterdam" is een actieve en gezonde vereniging, welke wordt beheerd door de leden van de VvE. De servicekosten bedragen thans EUR. 123,17 per maand.

BIJZONDERHEDEN:
- Toplocatie in Amsterdam Centrum;
- onderdeel van een nieuwbouwproject, opgeleverd in 2014;
- luxe en compleet uitgevoerde keuken;
- gebruiksoppervlakte wonen: 94,1 m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- ruim dakterras aan de achterzijde (ca. 14 m2);
- entree op de begane grond;
- volledig geïsoleerd appartement;
- actieve en gezonde VvE, servicekosten EUR. 123,17 per maand;
- de WOZ waarde bedraagt EUR. 771.000,- (peildatum: 01-01-2019);
- voorbehoud gunning verkoper;
- oplevering in overleg.
Read full description
Floor space
94 m²
Volume
322 m³
Year of construction
2014
Rooms
3
Bedrooms
2

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Ground-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
2014
Under construction
No

Details

Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
94 m²
Surface area other functions
1 m²
Volume
322 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
2

Insulation and heating Insulation and heating

Boiler gas/oil
gas
View all features