This apartment is Purchased

Jan Bernardusstraat 18 - 3L Amsterdam

Purchased

Description

Licht en goed ingedeeld 2 kamerappartement van ca. 30 m2 op een toplocatie gelegen in de populaire Weesperzijdestrook, met een balkon op het Zuid-Oosten. De woning ligt nabij de Amstel in een rustige en authentieke Amsterdamse straat, haaks op de Weesperzijde. De woning is gelegen op eigen grond en is in 2013 volledig gerenoveerd en daarna keurig onderhouden.

Indeling:
Keurig verzorgd gezamenlijk trappenhuis, entree van de woning op de derde verdieping. Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen. De open keuken ligt in het midden van de woning en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast, combi oven-magnetron. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en biedt toegang tot het balkon gelegen op het Zuid-Oosten. De slaapkamer is op verschillende manier in te delen. Zo is er de mogelijkheid om het bed in de nis met een breedte van 1.48 te plaatsen waardoor veel ruimte voor een kast ontstaat en/of de mogelijkheid om de eettafel aan de achterzijde te plaatsen. De ruime badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en de wasmachineaansluiting.

Ligging:
Het appartement maakt onderdeel uit van een prachtig oud pand in de Jan Bernardusstraat in de populaire Weesperzijde buurt, tussen de Amstel en de Wibautstraat. Een geweldige locatie aan de rand van het centrum en op loopafstand van De Pijp, theater Carré en het Amstel Hotel. Om de hoek zijn verschillende prachtige horecagelegenheden zoals de Ysbreeker, Hesp, restaurant Loetje, het Volkshotel, Restaurant C en Amstelhaven. De Weesperzijde is zomers een plek waar je heerlijk kan relaxen aan het water en zelfs kan barbecueën en zwemmen. Voor hardlopers/fietsers natuurlijk fantastisch om met de Amstel mee te rennen/fietsen. Kom dus heerlijk wonen in Amsterdam-Oost met als directe buren De Amstel, Centrum en Oud-Zuid! Het appartement ligt tevens gunstig t.o.v. de diverse uitvalswegen zoals Ring A10, A1 en A2. Metrostation Wibautstraat en station Amstel bevinden zich op loopstand.

Bijzonderheden:
- Licht appartement van ca. 30m² op een fantastische locatie nabij de Amstel;
- Fraai afwerkingsniveau met glad gestuukte wanden en een nette laminaatvloer;
- De maandelijkse servicekosten voor de VVE bedragen € 68,- per maand. Het beheer wordt door VVE beheer Amsterdam gedaan en het betreft een gezonde en actieve VVE;
- De woning is gelegen op eigen grond
- Conform NEN 2580 is de woning 29,1 m².
Read full description
Floor space
30 m²
Volume
96 m³
Year of construction
-1906
Rooms
2
Bedrooms
1

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
-1906
Under construction
No

Details

Location
In a residential neighbourhood
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
30 m²
Volume
96 m³

Layout

Number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of floors
3
View all features