This apartment is Purchased

Jan den Haenstraat 28 Amsterdam

Purchased

Description

In 2018 geheel gerenoveerde woning gelegen in het prestigieuze vernieuwbouw project Bloom om de hoek van de Rijpgracht! Deze stijlvolle woning heeft 2 boven-woonlagen en beschikt over 3 ruime slaapkamers. Het is de perfecte combinatie van een oud huis met karakter, maar de voordelen van een nieuwbouwhuis.

INDELING
De woning is gelegen op de derde en vierde verdieping en heeft een eigen trapopgang vanaf de tweede verdieping. De indeling:

Derde verdieping
Vanuit de hal heeft u toegang tot de vertrekken op deze etage. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. Een van de slaapkamers heeft toegang tot een eigen balkon. De ruime en moderne badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafel.

Vierde verdieping
Hal met apart toilet en berging met opstelplaats wasmachine. Ruime, lichte woon- en eetkamer met woningbreed balkon. De houten balken in het plafond zijn in originele staat gelaten, wat voor een fijne en warme sfeer zorgt. De open, luxe keuken is voorzien van Bosch inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, en heeft een gezellige bar om aan te borrelen. De gehele woning is voorzien van een eiken houten vloer.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
In het up and coming Bos en Lommer ligt de woning in een brede, rustige en gemoedelijke straat op loopafstand van het Westerpark en Erasmuspark, maar ook het Hugo de Grootplein, de Jordaan en de Hallen - ideaal voor ontspanning, recreatie en gezelligheid. Het Foodcenter wordt komende jaren volledig vernieuwd met nieuwbouwwoningen en horeca. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Jan van Galenstraat.

De binnenstad van Amsterdam is op 10 minuten fietsafstand en het OV is in de directe omgeving (tram- en bushaltes). Ook Station Sloterdijk is in 10 minuten op de fiets te bereiken. Binnen een paar autominuten bent u op de A10 (s105). Er is op dit moment geen wachttijd voor het aanvragen van een parkeervergunning.

HET COMPLEX
BLOOM is een gebouw uit de jaren ‘30 en bestaat in totaal uit 283 appartementen en 9 bedrijfsruimten. De 152 koopwoningen kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenstalling. De ingang van de fietsenstalling is gelegen op de hoek De Rijpgracht / Jan den Haenstraat.

EIGENDOM
Het appartement is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. De canon is afgekocht tot en met 30 april 2067. De algemene bepalingen van 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de derde en vierde verdieping van het gebouw met balkon op de derde verdieping, buitenruimte op de vierde verdieping en eigen trapopgang vanaf de tweede verdieping, plaatselijk bekend Jan den Haenstraat 28-C te Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie C, nummer 12218-A-129, uitmakende het éénhonderdvierendertig / vijftienduizend éénhonderddrieëntwintigste (134/15.123) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De VvE is genaamd Bloom IV De Rijpgracht en wordt professioneel beheerd door Ymere. De maandelijkse bijdrage is €127,- en er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.

BIJZONDERHEDEN:
- In 2018 zijn het appartement en het complex geheel vernieuwbouwd
- Professionele VvE
- 2 grote balkons
- Geen bovenburen
- 3 ruime slaapkamers
- Erfpacht afgekocht tot en met 2067
- Gemeenschappelijke fietsenstalling
Read full description
Floor space
112 m²
Volume
368 m³
Year of construction
1935
Rooms
4
Bedrooms
3

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1935
Under construction
No

Details

Location
In a residential neighbourhood
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
112 m²
Volume
368 m³

Layout

Number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of floors
2
View all features