This apartment is Purchased

Kanteel 58 Amsterdam

Purchased

Description

Begane grond hoekappartement met fraai aangelegde privé-tuin aan twee zijden (zuiden en westen).

Op een perfecte locatie in het gewilde Buitenveldert is dit unieke ruime, goed onderhouden, lichte vierkamer (3 ruime slaapkamers) hoekappartement te koop, gelegen op de begane grond met geweldige tuin van ruim 164 m2 rondom, gelegen op het zuiden en westen, met hele dag zon en volop privacy!
De woning is goed onderhouden en heeft een moderne dichte keuken (2015) met inbouwapparatuur, alsmede moderne toiletruimte (eind 2017) en badkamer (2009) en is voorzien van een eigen combi c.v.-/w.w.-installatie (HR-ketel december 2017), dubbele beglazing, gedeeltelijk parketvloer en afzonderlijke box/berging en kleine buitenberging. De tuin is omgeven door een hoge groene haag en grenst aan een binnentuin en plantsoen en is gelegen tegenover een klein parkje, dat doorloopt tot het water van 't Kleine Loopveld en de groenstrook die onderdeel is van het ecolint langs de zuidrand van Amsterdam. Kortom, een fijne omgeving met veel groen, speeltuinen, diverse scholen, waaronder ook de Internationale School aan de Zuidas en in Amstelveen.
Op korte loopafstand van diverse winkels voor uw dagelijkse boodschappen en op loop/korte fietsafstand van het fraaie winkelcentrum Groot Gelderlandplein en de winkels van de Beethovenstraat alsmede het kantoren- en woongebied van de Zuidas en het RAI-complex.
Openbaar vervoer is prima met diverse bushalten nabij en de tramhalte aan de Beneluxbaan, met aansluiting op NS-station Zuid (o.a. Luchthaven Schiphol en de Noord/Zuidlijn).
Met de auto bent u in luttele minuten op alle belangrijke wegen in en rond Amsterdam, zoals de Ringweg A-10, de A-9, A-2 en A-1. Het Amstelpark met de Amstel, het Amsterdamse Bos met de Nieuwe Meer, alsmede het Beatrixpark, liggen in de onmiddellijke nabijheid.

Indeling:
Hoofdentree, representatieve hal.
Entree woning, ruime hal, royale lichte L-vormige hoekwoonkamer met ramen in achtergevel en raam in zijgevel. Dichte moderne witte keuken (+ 2015) met inbouwapparatuur, o.a. inductiekookplaat, rvs-afzuigschouw (recirculatie), rvs magnetron, rvs oven. Bosch vaatwasser, onderbouwverlichting en Quookerkraan. Deur naar tuin. Moderne toiletruimte met wandcloset en fontein (2017), bijkeuken/berging met aansluiting wasmachine/droger, unit mechanische ventilatie en HR-combiketel Remeha (december 2017). Moderne (2009) doorbetegelde badkamer met inloopdouche met floordrain, thermokraan en glazen spatwand, groot wastafelmeubel en grote design handdoekenradiator. Hoofdslaapkamer met handige inbouwkast. Twee slaapkamers, waarvan één met schuifkastenwand. Entree/hal/gang en woonkamer voorzien van lichte parketvloer, overige vertrekken zijn voorzien van vaste vloerbedekking. Tuin rondom op zuiden en westen, totaal ca. 164 m2, met groot electrisch zonnescherm en kunststof berging.
Read full description
Floor space
96 m²
Volume
335 m³
Year of construction
1989
Rooms
4
Bedrooms
3

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1989
Under construction
No

Details

Facilities
TV cable, Mechanical ventilation system
Location
In a residential neighbourhood, On a quiet road, By a park
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
96 m²
Volume
335 m³

Layout

Number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of floors
1

Insulation and heating Insulation and heating

Heating type
Boiler
Hot water installation
Boiler
Boiler year of construction
2017
Boiler type
Hr Remeha
Boiler gas/oil
gas
Boiler ownership
Freehold property

Storage space

Number
1
Surface area
8 m²
View all features