This apartment is Purchased

Kanteel 96 Amsterdam

Purchased

Description

Ruim opgezet 3- kamerappartement van 100,4 m² met twee (mogelijkheid voor drie) slaapkamers, balkon op het zonnige westen en een externe berging op de begane grond. Het is hier heerlijk wonen in een groene, rustige wijk met alle voorzieningen binnen handbereik en binnen vijftien minuten ben je met het openbaar vervoer in hartje Amsterdam.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex ''Kanteel'' in Buitenveldert, deze wijk is erg populair en kenmerkt zich door het kindvriendelijke karakter en het vele groen. Het gebouw is gerealiseerd in 1989 en beschikt over een lift, daarnaast is er een eigen berging op de begane grond en zijn er voldoende parkeerplaatsen voor de deur aanwezig.

Omgeving & Locatie:
Het appartement ligt tussen de Zuidas en het Gelderlandplein met in de directe omgeving verschillende winkels en supermarkten (zoals een Jumbo, Hergo, Kruidvat etc.) voor de dagelijkse boodschappen. Het is een fijne omgeving met veel groen, speeltuinen, diverse scholen en het ligt verrassend dichtbij de levendige binnenstad. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (sneltram 5 en metro 51) en gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A1, A2 en A4 via de Ring A10. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid recht voor de deur en er is momenteel geen wachttijd voor een vergunning. Recreëren en genieten van de natuur kan in het Amstelpark, Gijsbrecht van Amstelpark of het Amsterdamse Bos.

Indeling:
De woning is gelegen op de tweede verdieping en is te bereiken via de lift of het gemeenschappelijke trappenhuis; entree; hal/ gang vanwaar toegang naar alle vertrekken; gesloten keuken met toegang naar de interne berging waar de aansluiting voor de wasmachine zit alsook die van de CV- ketel; twee slaapkamers grenzend aan elkaar; apart toilet met fontein; badkamer voorzien van douche, tweede toilet en wastafel; riante L- vormige woonkamer met toegang naar het balkon. De externe berging is gesitueerd op de begane grond.

Vereniging van eigenaars:
De actieve VvE "Kanteel" wordt professioneel beheerd. De VvE is financieel gezond en de maandelijkse servicekosten zijn momenteel ca. € 165,-. Dit is inclusief o.a. de opstalverzekering en de reservering voor het onderhoud aan het gebouw.

Aanvullende informatie:
- Woonoppervlakte van 100,4 m², het balkon is 5,2 m² en de externe berging is 4 m² (NEN2580 ingemeten)
- Zeer centrale ligging in Buitenveldert, nabij winkelcentrum Gelderlandplein en de Zuidas
- De erfpactcanon is vooruitbetaald tot 15 mei 2038
- Complex uit ca. 1989 met lift
- Balkon op het westen
- Goed geïsoleerd o.a. dankzij dubbel glas
- Actieve en financieel gezonde V.v.E., de maandelijkse servicekosten zijn ca. € 165,-
- Geen wachttijd voor een parkeervergunning en veel parkeergelegenheid voor de deur
- Verwarming en warmwater via eigen CV- ketel
- Ouderdoms- en niet- zelfbewoningsclausule van toepassing
- Eenvoudig een extra (slaap)kamer te realiseren.
Read full description
Floor space
100 m²
Volume
298 m³
Year of construction
1988
Rooms
3
Bedrooms
2

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1988
Under construction
No

Details

Location
In a residential neighbourhood
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
100 m²
Volume
298 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
1

Storage space

Surface area
4 m²
View all features