This apartment is Purchased

Leusdenhof 260 Amsterdam

Purchased

Description

Welkom thuis... Dit is hem! Die ene keurige woning die u al een tijd zocht, met het juiste aantal kamers, een zee aan licht in elke ruimte, een moderne keuken en natuurlijk een heerlijk zonnig balkon waar u direct kunt beginnen met genieten. De ligging op de vierde en vijfde verdieping, boven in het complex, zorgt voor een uniek gevoel van privacy. Uiteraard is er ook gedacht aan de nodige bergruimte, waardoor deze maisonnette zich écht kenmerkt als een praktische en gezinsgerichte woning. Uw nieuwe adres? Leusdenhof 260 in Amsterdam!

Is uw interesse gewekt? Kom dan gauw binnenkijken, onze makelaars leiden u graag rond!

Wonen
Stap binnen en laat u verrassen; wat een sfeervolle en lichte ruimte! Het grote raam aan de voorzijde laat veel licht binnen, echter blijft het gevoel van privacy bewaard door de grote boom voor de woning. De afwerking met een licht lamelparket en witte wanden met kleurrijke accentmuur zorgen hier voor een fijn uitgangspunt; met uw eigen accentkleur, een set nieuwe meubels en persoonlijke accessoires is deze ruimte al snel compleet!

Koken
De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de living; hierdoor is er een gezellige, open opzet gecreëerd zodat u tijdens het kokkerellen niets mist van de gesprekken aan tafel! De keuken is netjes afgewerkt met witte fronten en een donker werkblad, en de L-opstelling geeft u voldoende werk- en bergruimte voor al uw keukengerei. Ten slotte is er de nodige inbouwapparatuur aanwezig, waaronder een 4 pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven en een koelkast.

Slapen
De bovenverdieping is voorzien van drie kamers, waarvan twee slaapkamers en één bergkamer. Beide slaapkamers zijn keurig afgewerkt met witte wanden en een lichte vloer, en genieten van veel binnenvallend daglicht. Eén van de kamers is tevens uitgerust met een openslaande deur naar het zeer ruime zonnige balkon; zo geniet u direct van een frisse zomerbries bij het opstaan. De bovenverdieping is tevens uitgerust met een derde kamer, welke handig in gebruik is te nemen als extra bergruimte of kastenkamer.

Tot slot verleent een van de slaapkamers nog toegang tot een ruime bergzolder; ideaal! Voor bijvoorbeeld al uw seizoenspullen.

Baden
Even ontspannen na een lange (werk)dag? Of wellicht toch even snel opfrissen bij het krieken van de dag? Deze badkamer heet u van harte welkom! Het geheel is stijlvol afgewerkt met lichte betegeling en een kleurrijk accent. Met een wastafel met bergruimte, witgoedaansluitingen en ligbad met douche is de ruimte compleet. Het toilet met fonteintje bevindt zich in een separate ruimte op de begane grond.

Berging
Waar deze woning zich echter onderscheidt is de hoeveelheid bergruimte; zo behoudt u een overzichtelijk thuis! Zo vindt u op de begane grond van het complex een eigen berging, waar o.a. de fietsen netjes gestald kunnen worden.

Er is een eigen en tevens afgesloten parkeerplaats aanwezig.

Balkon
Heerlijk neerploffen in een grote luie stoel, de voeten in de lucht, een lekker drankje en hapje erbij, dat ene boek dat u al een tijd wilde lezen... Klinkt dit niet ideaal? Het ruime balkon bij deze maisonnette biedt u een fijne buitenplek op het zonnige zuiden, in complete privacy! U komt namelijk op de bovenste verdieping te wonen, en door de groene omgeving en hoge bomen heeft u geen inkijk. Ideaal!

Locatie
Nellestein; de groenste wijk van Amsterdam. De natuur is er zeer gevarieerd, met volwassen bomen en de Gaasperplas voor de deur. Met de fiets bent u zo in de uitlopers van het Gooi. Voor de leefbaarheid wordt de A9 ondertunneld, waardoor er als bonus een extra park ontstaat.

Nellestein ligt ideaal voor iemand die veel (met de auto) onderweg is. Vanaf de eigen parkeerplek in de parkeergarage Leerdamhof zijn de grootste snelwegen, A1, A2 en A4 zo te bereiken. Maar ook OV is prima geregeld. Met de metro bent u zo in de binnenstad van Amsterdam en NS station Bijlmer is daarnaast snel met de bus bereikbaar. Voorzieningen als scholen, kinderdagverblijven, sportvelden en zelfs een strandje liggen in de directe omgeving.
Read full description
Floor space
86 m²
Volume
310 m³
Year of construction
1980
Rooms
7
Bedrooms
2

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Maisonette
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1980
Under construction
No

Details

Facilities
Elevator
Location
By a park, In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
86 m²
Volume
310 m³

Layout

Number of rooms
7
Number of bedrooms
2
Number of floors
2

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Part double-glazed
Heating type
Boiler
Hot water installation
Boiler
Boiler year of construction
2011
Boiler type
Nefit
Boiler gas/oil
gas
Boiler ownership
Freehold property

Parking

Facility
Parking garage

Storage space

Number
1
Surface area
5 m²
View all features