This apartment is purchased

Nederlandstraat 154 Almere

purchased

Description

In de Nederlandstraat in het Europakwartier in de populaire wijk Almere Poort staat een huis te koop. In Almere Poort zijn de meeste huizen zelfbouw waardoor het een van de kleurrijkste wijken in de omgeving is.

Er zijn meerdere basisscholen en kinderdagverblijven op loopafstand, evenals een internationale middelbare school waar de lessen in het Engels worden gegeven. Columbusschool met kinderdagverblijf is slechts een minuut loopafstand. Het huis ligt dicht bij de natuur waaronder een meer en een bos. Meerdere stranden zijn met de fiets bereikbaar. Amsterdam is gemakkelijk te bereiken in 15-20 minuten met de auto, zelfs in de spits, aangezien de snelweg A6 op een paar minuten afstand ligt. Een busstation ligt op 100 meter afstand en het treinstation is 10 minuten loopafstand. De hele buurt is nieuw. Er zijn merdere speeltuinen in de omgeving waarvan er zich een aan de overkant van de straat bevindt. Europalaan met winkels en restaurants is 2 minuten loopafstand. De buurt is absoluut perfekt voor gezinnen met kinderen.

Het huis is gebouwd op een kavel van 124 vierkante meter. Het huis heeft een oppervlakte van ongeveer 150 vierkante meter. Er is ook een schuur in de tuin van ongeveer 6 vierkante meter. De woonkamer met keuken is groot en omvat de hele eerste verdieping. Er is een tweede woonkamer op de begane grond met toegang naar de tuin. Deze kamer kan ook als speelruimte gebruikt of tot een slaapkamer verbouwt worden. Naast deze ruimte is er nog een aparte slaapkamer aanwezig, in de hal is er een meterkast en een toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich de master bedroom, nog een slaapkamer, een wasruimte en badkamer.

Het huis is uitgerust met stadsverwarming, glasvezel en een slimme meter. Er is vloerverwarming in het hele huis en daarom zijn er geen radiatoren. Er is ook een hoogwaardige automatische ventilatie. Het huis is uitgerust met zonnepanelen die het water verwarmen en daarmee het energieverbruik verminderen. In de tuin is een overkapping. Alle slaapkamers hebben shutters die een bijzondere uitstraling creëren, er zijn derhalve geen gordijnen nodig. In de woonkamer zijn er houtjalouzieën. De ramen zijn groot in alle kamers.

De keuken heeft moderne apparatuur van de hoogste kwaliteit met touchscreens en WiFi zoals een combinatieoven (stoom, hete lucht en magnetron) van Siemens en een koffiezetapparaat ook van Siemens. De oven en de koffiemachine zijn van hetzelfde design uit één serie. Het kookeiland heeft een vaatwasser, een inductiekookplaat en een uittrekbaar stopcontact. Het plafond heeft spotjes en er is een afzuigkap boven de gehele kookplaat. In de keuken zijn twee koelkasten met vriezers ingebouwd. Vier barkrukken zijn inbegrepen.

De badkamer op de tweede verdieping heeft een inloopdouche met regendouche.
Read full description
Floor space
124 m²
Volume
413 m³
Year of construction
2011-

Transfer

Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Home
Construction type
Existing property
Year of construction
2011-
Roof covering
flat roof
Roof material
bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
124 m²
Building-related outside
23 m²
External storage space
7 m²
Gross volume
413 m³

Layout

Facilities
fibre optic cable, solar thermal collectors, TV cable, mechanical ventilation system

Energy

insulation
fully insulated
Heating type
full under-floor heating, district heating
Hot water
district heating, solar boiler

Land registry details

Municipality
Almere
Section
W
Lot
2296
Ownership structure
Full ownership

Outside Area

Location
In a residential neighbourhood, On a quiet road, By a park
Garden type
Backyard
Garden
5.50 x 12 m
Surface area
66 m²
Accessible via back
no

Parking

Type of parking
Public parking
View all features