This apartment is Purchased

Sam van Houtenstraat 185 Amsterdam

Purchased

Description

Via de Sam van Houtenstraat komt men in de gezamenlijke hal, voorzien van twee liften. Op de eerste verdieping bevindt zich de binnenplaats met in het midden de bergingen van het appartementencomplex. Langs de binnentuinen op de eerste verdieping komt men uit bij deze woning, die voorzien is van een ruime voortuin, volledig betegeld en van houten vlonder voorzien. De heg zorgt voor privacy en de tuin is af te sluiten middels een schutting met poortje.

Bij binnenkomst in de woning is er eerst de hal. Aan de rechterkant vindt men de master bedroom, voorzien van inbouwkast en Auping bed. Aan de linkerkant is een tweede slaapkamer. Terug in de hal treft men vervolgens de meterkast aan, met daarna links de badkamer en rechts het toilet. Beide ruimtes zijn onlangs verbouwd, hebben een moderne en frisse uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. De badkamer heeft nette lichte tegels, een inloopdouche, een badkamermeubel en hangende radiator. De wc is voorzien van een hangend toilet en fonteintje. Vlak voor het betreden van de woonkamer is aan de rechterkant een washok gesitueerd, waar men zowel de CV-ketel als wasmachine vindt.

De woonkamer in dit appartement is buitengewoon ruim en er is door de bewoners een sierschouw met zwart granieten blad aangebracht. Door de gehele woning zijn hoge plinten aangebracht die de woning een klassieke doch strakke uitstraling geven. Via de balkondeur komt men op het balkon dat doorloopt over de volledige breedte van de woning. Men kijkt uit op de Nolensstraat en het speelpleintje van de buurt. In de woonkamer is ook de open keuken gesitueerd die in 2015 geheel is verbouwd. De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer met lades, combimagnetron, vaatwasser en 5 pits gaskookplaat. De kasten en lades zijn modern en allen van softclose voorzien. Tot slot geven de designkraan en afzuigkap de keuken een strakke uitstraling.

De erfpacht voor deze woning is eeuwigdurend afgekocht.
Read full description
Floor space
95 m²
Volume
291 m³
Year of construction
2006
Rooms
3
Bedrooms
2

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
2006
Under construction
No

Details

Facilities
Mechanical ventilation system
Location
In a residential neighbourhood, On a quiet road
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
95 m²
Volume
291 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
1

Insulation and heating Insulation and heating

Heating type
Boiler
Hot water installation
Boiler
Boiler year of construction
2006
Boiler gas/oil
gas
Boiler ownership
Freehold property

Storage space

Surface area
4 m²
View all features