This apartment is Purchased

Tuinlaantje 10 A Haarlem

Purchased

Description

Uniek TOPappartement met lift, royale woonkamer van ruim 50 m2 en een parkeerplaats op afgesloten terrein! Een heerlijk licht, ruim en speels ingedeeld appartement op de derde en vierde (tevens bovenste) verdieping aan een rustig laantje. Met rondom prachtig uitzicht over het water van de Leidsevaart en de Raamsingel, de Stadsschouwburg én de historische St. Bavo basiliek. Welkom aan het Tuinlaantje 10a in Haarlem!

Bijzonder aan dit heerlijke appartement zijn de diverse doorkijkjes, zowel op de derde als vierde verdieping, de fraaie lichtinval door de vele ramen en lichtstraten, de geweldige ligging en last but not least het prachtige uitzicht.

De aanwezigheid van het water en de vele bomen voor de deur geven je het gevoel midden in de natuur te zijn. En dat terwijl je hier letterlijk tegenover de Stadsschouwburg woont en op steenworp afstand van de gezellige binnenstad van Haarlem.

De auto parkeer je aan de achterzijde van het complex. Dit terrein is uitsluitend toegankelijk voor bewoners waardoor je altijd verzekerd bent van een parkeerplaats. Ook de bergingen bevinden zich op dit terrein. Zowel via de achteringang als de hoofdentree bereik je de centrale hal waarvandaan je de lift of trap neemt naar de entree van je appartement op de derde verdieping.

De woonkamer is superlicht, voorzien van een openhaard en ruim 10 meter diep. Zowel aan de voor/zij- als achterzijde heb je de beschikking over een terras, een op het zuiden en een op het westen. Aan de voorzijde kijk je door de vier grote ramen uit over het water. In de zomer is het hier een komen en gaan van bootjes, heerlijk om naar te kijken en in alle rust van te genieten.

De open keuken aan de achterzijde is van het kwaliteitsmerk Poggenpohl, zeer compleet uitgerust en tijdloos qua uitvoering.

De toegang tot het terras op het zuiden bevindt zich ook aan de achterzijde. Hier geniet je van het uitzicht op de Sint Bavo basiliek en natuurlijk van de zon, tot in de late uurtjes.

Op de vierde verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers, waarvan een met vaste kastenwand. Ook is er een kleinere slaap/werkkamer en de badkamer met ligbad, separate douche, wastafel, toilet, bidet en aansluiting voor de wasmachine.

In de kast op de overloop tenslotte vind je, naast veel praktische bergruimte, de opstelplaats voor de centrale verwarming.
Read full description
Floor space
122 m²
Volume
413 m³
Year of construction
1991-2000
Rooms
1

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Ground-floor + upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1991-2000
Under construction
No

Details

Facilities
natuurlijke ventilatie, Elevator, TV cable, Mechanical ventilation system
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No
Roof covering
Flat roof
Roof material
Bituminous roofing

Surface Area and Volume

Floor space
122 m²
Volume
413 m³

Layout

Number of rooms
1
Number of floors
2

Insulation and heating Insulation and heating

Heating type
Boiler
Hot water installation
Boiler
Boiler year of construction
2011
Boiler type
Remeha Avanta HR
Boiler gas/oil
gas
Boiler ownership
Freehold property

Energy rating

Energy rating
B
End date energy label
ma 15/10/2029

Parking

Facility
op afgesloten terrein

Storage space

Number
1
Surface area
7 m²
View all features