This apartment is Purchased

Vasco da Gamastraat 32 II Amsterdam

Purchased

Description

Verrassend licht 3 kamer appartement met prachtig uitzicht. Deze hoekwoning is goed onderhouden en bevindt zich in de gewilde wijk De Baarsjes. Daarnaast beschikt deze woning over een aantal unieke eigenschappen waaronder 2 zonnige balkons.

Indeling
Gemeenschappelijke entree met authentieke voordeur. De zeer lichte woonkamer met 4 grote ramen en vrij uitzicht is echt bijzonder. De woonkamer is voorzien van een vaste kast en een houten vloer. De aparte, neutrale keuken beschikt over een ingebouwde CV-ketel uit 2004. De keuken heeft tevens veel lichtinval. Vanuit hier is het ruime hoekbalkon te betreden waar tot rond het middaguur de zon schijnt. De badkamer is voorzien van een ligbad en een wasmachine aansluiting. De slaapkamer heeft twee openslaande deuren naar het balkon. Via deze kamer loop je door naar de tweede slaapkamer die tevens toegang heeft tot het balkon èn tot het tweede, kleinere balkon. Beide slaapkamers zijn voorzien van houten vloer en een inbouwkast. De totale diepte van het appartement is ruim 15 meter.

Omgeving
Opvallend in de omgeving is de Amsterdamse School architectuur uit de jaren 30. Het staat op de lijst van beschermd stadsgezicht Amsterdam. Het maakt dit appartement uit 1929 bijzonder omdat het centraal in deze wijk ligt. Er is een goede verbinding met de uitvalswegen (ring A10) en het openbaar vervoer is ook via alle kanten te bereiken. Met de fiets ben je binnen 10 minuten in hartje centrum.

In de nabije omgeving vind je een groot winkelaanbod, waaronder de Kinkerstraat, Ten Katemarkt en Jan Evertsenstraat. Met gezellige café’s & restaurants in de buurt zoals Cook, Barbaarsch, Edel en Zurich. Het Vondelpark, Rembrandtpark en Erasmuspark bevinden zich op loopafstand en het appartement ligt net achter de Admiralengracht.
Read full description
Floor space
64 m²
Volume
225 m³
Year of construction
1906-1930
Rooms
3
Bedrooms
2

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Property with porch
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1906-1930
Under construction
No

Details

Facilities
TV cable
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
Open porch
Yes
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No
Roof covering
Flat roof
Roof material
Bituminous roofing

Surface Area and Volume

Floor space
64 m²
Volume
225 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
1

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Part double-glazed
Heating type
Boiler
Hot water installation
Boiler
Boiler year of construction
2004
Boiler type
Bosch VR
Boiler gas/oil
gas
Boiler ownership
Freehold property

Parking

Facility
Paid parking
View all features