This apartment is purchased

Vinkenstraat 42 K Zaandam

purchased

Description

Dit tweekamerappartement met separaat aangeboden parkeerplaats aan de Vinkenstraat in Zaandam kan jouw eerste stap op de woonladder zijn. Omdat in deze klasse kopen altijd voordeliger is dan huren, en je met woningbezit echt iets opbouwt, is dit een buitenkans. Het appartementencomplex Vinkenkwartier is nog maar anderhalf jaar oud. De nieuwste technologieën en materialen garanderen in ieder geval een comfortabele toekomst!

De stadsvernieuwing van het Zaandamse centrum reikte ook naar de achterliggende straten. De Vinkenstraat loopt parallel winkelstraat de Gedempte Gracht en kreeg dan ook de volle aandacht bij de invulling van de woningbehoefte. Resultaat is een appartementencomplex dat qua uitstraling perfect past bij de diversiteit die je verwacht middenin een stad. De eenheid vind je achter de imposante gevels: topkwaliteit, hoog comfortniveau en genoeg luxe om het onderscheid te maken.

Het appartement ligt op de derde etage, met een gevelbreed balkon (11 m2) op het zonnige zuiden. Terwijl je na het werk nog even de dag doorpraat, bereid je tegelijkertijd het eten in de open keuken. Het seizoen dat de schuifpui daarbij helemaal openstaat is inmiddels aangebroken en duurt tot diep in de herfst. De boodschappen daarvoor heb je meegenomen vanaf het NS station, de trein ligt voor veel forenzen voor de hand omdat je in twaalf minuten in Amsterdam bent. Misschien heb je meer zin in uitheemse specialiteiten, of zoek je nog liever een terrasje op. Daarvoor woon je toch ook middenin de stad. Waar het bruist van de activiteit. Als je zin hebt om te winkelen, of naar de bios te gaan, de kroeg in of whatever. Het kan want het is er. Onder handbereik!

Het appartement zelf is natuurlijk net zo nieuw als het complex. Voordeel is dat het al is gedecoreerd en afgewerkt. En hoe! In dit appartement is de vloer de hoofdverwarmer. Hoe dat voelt, laat zich bijna niet in woorden vangen. Dat moet je voelen. Altijd behaaglijk aan je voeten in ieder geval. In alle loop- en leefvertrekken ligt er een pvc vloer (slaapkamer ligt vloerbedekking). In de sanitaire ruimtes liggen plavuizen. De badkamer heeft een met veiligheidsglas afgeschermde inloopdouche en een luxe wastafel met meubel. De spiegel heeft geïntegreerde verlichting. In een nis kunnen de wasmachine en -droger hun werk doen. Wat ook heel fijn is, de toiletruimte is apart. Heel prettig als je met z'n tweeën woont! De slaapkamer heeft een manshoog raam met zicht op het balkon. Lekker veel lichtinval en toch een beetje naar achteren. Inverdan, zeggen de Zaankanters.
De keuken is een belangrijk onderdeel van de woonkamer, in dit geval een sieraad. Graniet voor het aanrecht en alle denkbare moderne apparatuur om snel en efficiënt te koken en nog sneller weer op te ruimen. De glaswand met de brede schuifpui betrekt het gevelbrede balkon volledig bij je inrichting. Hoe heerlijk is dat.

Indeling:
Begane grond: gesloten hoofdentree met brievenbussen en bellentableau. Trappenhuis en liftinstallatie.
Derde etage: galerij. Entree appartement. Hal met meter- en bergkast. Kast met opstelling CV-installatie. Zonnige woonkamer met schuifpui en open keuken, voorzien van granieten werkblad en inbouwapparatuur als inductie kookplaat met wasemkap, combi-oven/ magnetron, koelkast en vaatwasser. Slaapkamer met zicht op het balkon. Geheel betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel met meubel en spiegel met verlichting en verwarming. Aansluitingen wasmachine en -droger. Separaat toilet met wandcloset en fontein.

De parkeerplaats wordt separaat te koop aangeboden voor € 19.500,-, maandelijkse VvE bijdrage parkeerplaats €12,71. De parkeerplaats is te bereiken via een elektronische en op afstand bedienbare roldeur.
Vanuit de Vinkenstraat rijd je binnen een paar minuten op het snelwegenkruispunt A7/ A8. Dit is de snelste weg naar Amsterdam, het duurt nog geen kwartier vanaf huis tot de eerste afslag centrum op de ring A10. Binnen 20 minuten rijd je op de Zuidas...

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 45 m2;
- inhoud 140 m3;
- groot balkon (11 m2) op het zuiden;
- bouwjaar 2017, energielabel A;
- actieve en professioneel begeleide VvE, maandelijkse bijdrage appartement € 54,23 en parkeerplaats €12,71;
- oplevering in overleg.
Read full description
Floor space
45 m²
Volume
140 m³
Year of construction
2017
Rooms
2
Bedrooms
1

Transfer

Service costs
€   54 p/m
Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
2017

Surface Area and Volume

Usage area Living
45 m²
Building-related outside
11 m²
Gross volume
140 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Shower
Facilities
lift, mechanical ventilation system, TV cable

Energy

Heating type
boiler, full under-floor heating
Hot water
boiler
Type boiler
WC-3
Boiler year
2019
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Ownership structure
Full ownership
Location
In town or city centre

Parking

Type of parking
Paid parking, Parking permits
View all features