This apartment is Purchased

Vrolikstraat 397 E Amsterdam

Purchased

Description

Een modern, keurig bijgehouden en licht 2-kamer appartement gelegen in een van de leukste buurten van Amsterdam Oost!

Omgeving
De Vrolikstraat is een rustige zijstraat van de Wibautstraat en heeft een zeer fraai aanzicht door de vele statige panden en hoge bomen. Het appartement bevindt zich in trendy Oost in een leuke buurt met allerlei hippe bars & restaurants zoals Bar Bukowski, Cafe Maxwell, Loetje Oost en Coffee Bru. Op loopafstand zijn er tal van voorzieningen zoals het populaire Beukenplein, Oosterpark, Park Frankendael, de winkels in de Linneausstraat, winkelcentrum Oostpoort en de Dappermarkt. Hier kan je je dus in de nabije omgeving altijd vermaken! Zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer en nabij uitvalswegen. Slechts 5 minuten lopen naar metro halte Wibaut waarmee je binnen 10 minuten op de Zuidas bent en binnen 5 min op Amsterdam Centraal Station. Een hoop mogelijkheden allemaal in de directe omgeving!

Indeling
Bij binnenkomst tref je de ruime hal, welke toegang geeft tot alle vertrekken in het appartement. Om te beginnen de heerlijke woonkamer met open keuken. De woonkamer is een prachtige lichte ruimte door de vele raampartijen. De ramen kunnen helemaal open, zo kan je zelfs binnen, genieten van buiten! De woonkamer is ruim genoeg voor het plaatsen van een eettafel en het creëren van een fijne zitplek. Over de gehele ruimte licht een mooie laminaatvloer in een eikenhouten look. De keuken is een modern en strakke open keuken met kookeiland en is van alle gemakken voorzien! Enerzijds bevindt zich diverse inbouwapparatuur: een combi oven- en magnetron, koelkast en vriezer, 5-pits gasstel met wokbrander, vaatwasser, afzuigkap en spoelbak. Anderzijds is er gekozen voor een plek waar je barkrukken kwijt kan. Dat betekent dat je gezelschap kan aansluiten tijdens het koken of dat je je ontbijtje aan het eiland kan nuttigen. Heerlijk, toch?!

De hal geeft tevens toegang tot de zeer ruime slaapkamer, de badkamer en inpandige berging. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

In de onderbouw bevindt zich een separate berging en een gezamenlijke binnentuin!

Kenmerken/bijzonderheden:
- Bouwjaar 1993
- Woonoppervlakte ca. 54 m2
- Erfpacht afgekocht t/m 2043
- Aanvraag eeuwigdurend afkopen onder gunstige voorwaarden gedaan
- VvE kosten maandelijks € 58,-
- Geweldige locatie
- Praktische indeling
- Oplevering in overleg
Read full description
Floor space
56 m²
Volume
187 m³
Year of construction
1991-2000
Rooms
2
Bedrooms
1

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1991-2000
Under construction
No

Details

Location
In a residential neighbourhood
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
56 m²
Volume
187 m³

Layout

Number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of floors
1

Storage space

Surface area
3 m²
View all features